lördag, februari 23

Hos frisören.


Nu ska dom fixa till mitt hår. Igår höll inte frisysen hela vägen men nu har dom plockat fram cementen. Denna bloggen syns ju på mixcity i skåne och måste ju nämna och tacka morgongänget henrik, susanna och patrik för att dom är så härliga och roliga. Ni är mina vänner. Måste oxå tacka alla skåningar som lyssnar och önskar mina låtar hos dom. Puss.

Oj. En egen löpsedel.


Så fin liten löpsedel. Tänk om det finns en riktig sådan men mig och headline på bild utanför försäljningsställena. Najs.

Laddar upp med jam i logen.


Hela gänget värmer upp. Om 30 min ska vi stå bakom scen och sen är det sista genrepet innan live sändning.

Gör i ordning för genrep 2.


Indiana abbe hjälper mig med mina inears. Annars håller vi på att gå genom kameravinklarna.

Här är rätt nr att ringa ikväll.


Här har ni det nr som gäller ikväll. Blir det globen så ska jag ju sjunga in en låt med adam och gry. Likaså så kommer min manager att spela in en singel fast han inte kan sjunga och han kommer att uppträda i kvinnokläder. Snygg ronnie kommer att kompa honom. Oxå i kvinnokläder.

fredag, februari 22

Kan detta vara mina scenkläder?


Är detta vad jag ska ha på mig på lördag? Eller är det så att jag ska vara med i ronny och ragges comeback film? Jäla skiiiit fan. Fan ska vi pöka i fården fan.

Nu ska vi till tv4.


Ännu en tidig morgon. Sitter i bussen på väg till tv4 i norrköping. Cara-cola, patrik i, mickey h och escobar ska oxå dit. Fan sverige nu börjar jag landa och förstå hur stort detta är. Jag till verkligen komma till andra chansen. Skulle det vara så att det på något omöjligt sätt vara så jag kommer till globlen, så lovar jag att spela in en duett med adam. Gry kommer att köra. Anders... Erhm du har en du vacker röst men den är mer basshunter än frida men du får koka kaffe till oss istället på inspelningen.

torsdag, februari 21

Viktigt möte.


Fick lämna kommunens fest för alla inblandade i melodifestivalen och istället sätta mig i möte med personal från mf. Tidigt imorgon ska vi åka till tv4 norrköping. Ett tips. Kolla in min film med en klocksen timbuktu kopia. Du hittar den på min melodifestivalblogg aftonbladet.

Intervju men en liten radiokanal.


Har gjort runt 15 intervjuer idag och sista var med henrik olsson. Nu ska jag vila för jag har en tand som gör så in helvete ont.

Guld skiva för dunka mig.


Helt sinnessjukt att få denna fina skiva just under melodifestivalsveckan. Allt är helt underbart. Nästa år ska jag försöka få med en låt i varje deltävling.

Den lilla scenen i Linköping.


Vet inte vilket håll jag ska hålla kameran på när jag tar bilder. Kanske är det så att bilderna blir sneda. Glöm inte bort att kolla in min schlagerblogg på aftonbladet. Puss från frida.

Efter mixmegapol.


En liten paus efter besöket hos adam och gry.